Mascotte van Roda JC Kerkrade: KoempeltjeDe mascotte van Roda JC heet vanaf heden, Koempeltje. In 2015 heeft Roda JC Kerkrade namelijk een nieuwe mascotte gekregen. De oude mascotte Lucky gaf zelf ook eerlijk toe dat het tijd was voor vernieuwing was. Hoog tijd dat er een nieuwe mascotte nodig was, want “na 15 jaar ben ik inmiddels een doorgewinterde mascotte”. En “beginnen mijn lichaam een beetje te verroesten”. “Daarom is het tijd voor een nieuwe frisse wind in het Parkstad Limburg stadion”.

Voor de mensen die bang zijn dat Lucky geen fan meer za is er geruststellend nieuws, want Lucky zal altijd fan zijn en blijven van Roda JC Kerkrade.

De nieuwe mascotte van Roda JC Kerkrade

Lucky heeft zelf voor een waardige vervanger gezorgd, namelijk Koempeltje. Hij draagt rugnummer 12 en zal daarmee als 12e man alle fans vertegenwoordigen en alle kinderen amuseren. Koempeltje heeft zijn naam onder andere te danken aan de helm die hij heeft gekregen en daarmee een robuuste uitstraling heet. De helm moet terugverwijzen naar het mijnverleden van de voetbalclub.

Lid worden van FC Robinstijn en Koempeltje ontmoeten?

In samenwerking met FC Robinstijn biedt Stichting Roda JC Kerkrade Midden in de Maatschappij kinderen de mogelijkheid om mascotte voor de wedstrijd te zijn. Wat houdt dit precies in? Als mascotte van de wedstrijd loop je samen met de scheidsrechter het veld op. Daarnaast draag je ook nog eens de wedstrijdbal! Ben jij of heb jij een kind met een bijzonder verhaal of een bijzondere reden waarom uw kind hiervoor in aanmerking komt? Dan kunt u de website van Roda JC Kerkrade een mailtje sturen. Hiermee maakt u direct kans om mascotte van de wedstrijd te worden bij een thuiswedstrijd van Roda JC!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven