Mascotte huren: de beste plekken om te hurenOp het internet vindt je enorm veel aanbieders van mascotte pakken. Zij willen allemaal dat je bij hún een mascotte pak huurt, omdat zij altijd de goedkoopste, grootste of beste zijn. Maar waar moet je nou eigenlijk echt naar kijken wanneer je een mascotte wilt huren?

Mascotte huren: het stappenplan

1) Bedenk eerst voor jezelf wat je precies wilt

Je wilt een mascotte huren, maar ga je het mascotte pak zelf dragen of laat je die door iemand dragen? Is het voor een kinderfeestje of is het voor je bedrijf? Dit soort vragen kunnen jou verder helpen om specifiek te zoeken naar jouw wensen.

2) Maak een keuze

Wanneer je de vragen van stap één enigszins hebt beantwoord kun je specifiek gaan zoeken. Ik help je graag mee in deze zoektocht. In heb een overzicht gemaakt en dit verwerkt in een tabel met twee dimensies.

Kinderfeestje

Zoek op Marktplaats naar een verhuurder. Hier zijn de prijzen namelijk vaak lager. Wil je zelf een mascotte pak kopen en deze dragen? Bekijk mijn online winkel, want ik biedt onder andere Minions, Frozen (Olaf) en nog veel meer mascotte pakken aan!

Ga op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf, want een mascotte pak moet gedragen worden door iemand die weet waarmee hij bezig.

Bedrijfsgelegenheden
Dit komt eigenlijk niet vaak voor, maar wil je dit wel? Zoek dan naar een bedrijf die aan jouw wensen voldoet.

Kies voor een bedrijf die gespecialiseerd is in het verhuren van mascotte kleding met gespecialiseerd personeel. Een mascotte pak dragen is namelijk meer dan alleen dragen, want een mascotte moet terug komen met herhaaldelijke bewegingen. In dit artikel vertel ik daar meer over.

Carnaval
Je kunt het jezelf zo gek maken als je zelf wilt. Kies je ervoor om een pak te huren? Zoek dan naar een verhuurder die van bier en rooklucht niet zo’n groot probleem maakt. Een leuk alternatief is door een pak zelf te kopen, hiervoor kun je terecht in mijn online winkel. Hier zijn de prijzen zeer voordelig en altijd gratis verzending.

3) Geniet!

Heb jij de keuze gemaakt? Geniet dan vooral van het moment.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven