Mascotte van FC Groningen



mascotte van fc groningenDe mascotte van FC Groningen is Groby. Maar wie is Groby nou eigenlijk? Groby is de meest coole beer van Groningen en omstreken. Hij is altijd aanwezig bij alle thuiswedstrijden van FC Groningen. Hier moedigt hij zijn team aan en probeert hij de fans te vermaken. Wanneer je aan Groby vraagt wie zijn favoriete speler is dan heeft hij daar geen antwoord op. Hij vind namelijk alle spelers even goed en zijn dus allemaal zijn favoriet.

Het stadion van FC Groningen, de Euroborg, vindt hij helemaal geweldig en voelt echt als een thuis. Alleen soms mist hij zijn eigen huisje en gaat dan even terug zijn iglo.

Kun de mascotte van FC Groningen ontmoeten?

Wil je Groby een keer ontmoeten? Dan moet je lid worden van de Junior Club. Want alleen leden maken kans om met de spelers het veld op te lopen en Groby te ontmoeten.

Als je lid bent krijg je 5 keer per seizoen een blad, de Cooool! Het blad staat boordevol met nieuwtjes, foto’s en andere leuke dingen die te maken hebben met FC Groningen of de Junior Club. Je kunt bijvoorbeeld een foto van jouw FC Groningen kamer maken en deze opsturen en deze kan dan in de Cooool worden gezet. Op deze manier kunnen anderen jouw coole kamer zien en inspiratie op doen.

Wil je een vraag stellen een Groby? Dan kun je een e-mail sturen naar de Junior Club.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven