5 Redenen om Camping Mascotte in te zettenIk kreeg laatst de vraag waarom er zoveel campings een mascotte hebben. De bekende camping mascotte wordt vaak voor meerdere middelen ingezet.

De camping mascotte is vaak een onderdeel van het animatieteam op een camping. Ik heb 5 redenen opgeschreven waarom mascottes enorm belangrijk zijn op campings.

5 Redenen waarom Camping Mascotte worden ingezet

  1. De camping mascotte kan een toegevoegde waarde zijn voor een camping. Het verkleint namelijk de afstand tussen de gasten en het animatieteam. Op deze manier wordt iedereen makkelijker om te benaderen. De campinggasten leren elkaar kennen wat voor hun vaak een vakantie tot een succes kan maken. Sommige houden hier hele leuke contacten aan over. En je hebt er niet bij stil gestaan dat dit mogelijk tot stand is gekomen door een mascotte. Kinderen leren elkaar kennen, gaan spelen, komen langs om wat te drinken en eten. En voordat je het weet heb je de andere ouders leren kennen.
  2. De kinderen voelen zich vaak aangetrokken tot de mascotte. Het is namelijk een grote knuffel die je ook echt kan knuffelen of een highfive kunt geven.
  3. De camping mascotte zorgt voor extra commercie. Elke camping heeft wel een eigen winkel. In deze winkel kunnen dan sleutelhangers, knuffels etc worden verkocht van de mascotte. Naast de verkoop van deze producten kan de mascotte ook worden ingezet voor het uitdelen van flyers aan de gasten. Op deze manier kan de camping makkelijk bepaalde activiteiten aandacht geven.
  4. De mascotte is onherkenbaar. De entertainer die in het mascotte pak voelt dit ook waardoor hij/zij eerder geneigd is om zich volledig uit te sloven. Niemand zal na de act weten wie de mascotte (als persoon) nou werkelijk is. Dit geeft een vrij gevoel. Daarnaast is het ook makkelijk om iemand anders in het pak te stoppen, waardoor je niet afhankelijk bent van één persoon.
  5. De mascotte is vaak de overdragen van een bepaald thema. Een camping middenin het bos heeft vaak een mascotte als een boswachter of een dier dat er veel voorkomt (eekhoorn). Het zou namelijk gek zijn als er een mascotte rond loopt die niks met het bos te maken heeft.

Conclusie

Nu weet je waarom er een camping mascotte is op veel campings. Vond je dit artikel interessant om te lezen? Like ons op Facebook of wordt lid van onze nieuwsbrief en ontvang exclusieve kortingen op mascotte pakken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven