De 5 Meest Populaire Mascotte PakkenIn dit artikel laat ik je de 5 meest populaire mascotte pakken van dit moment zien.

Dat mascotte pakken tijdloos zijn weten we wel. Maar wat maakt een mascotte pak nou populair? Ik geef je graag direct een voorbeeld. Momenteel is Pokémon GO het spel om te spelen. Het zal je daarom ook niet verbazen dat je de laatste tijd veel Pikachu mascotte pakken op straat ziet. Dit zijn vaak mensen die proberen wat extra’s te verdienen.

Ik heb een aantal mascotte pakken geselecteerd die op dit moment razend populair zijn. Deze populaire mascotte pakken worden veel gebruikt voor kinderfeestjes, evenementen, pretparken etc.

De 5 Populaire Mascotte Pakken van dit Moment:

populaire mascotte pakken1 Pikachu Mascotte – Het zal je misschien niet verbazen dat Pikachu op dit moment de nummer 1 mascotte is. Met de introductie van het razend populaire spel Pokémon GO zijn steeds meer mensen Pokémon weer gaan waarderen. Jong tot oud spelen het spel en zijn daarom enorm enthousiast wanneer zij een Pikachu Mascotte zien. Het is namelijk altijd leuk om een Pokémon te ontmoeten die je zelf probeert te vangen.

camping mascotte2 Minions – De minions, ook wel bekend om de ‘banana’, zijn sinds de film Despicable Me 1 & 2 enorm populair. Kinderen, maar ook volwassen, zijn weg van de gele poppetjes die hun eigen taal spreken. Met hun eigen film (2015) zijn ze populairder dan ooit geworden. Het is daarom ook niet een verassing dat al snel veel Minions Mascotte Pakken in omloop waren. Mede hierdoor komen de Minions Mascotte pakken op een tweede plaats.

mascotte pakken ontstaan3 Olaf – Olaf, de sneeuwpop, uit Frozen is geliefd bij iedereen. Door zijn domme en grappige momentjes moet iedereen om hem lachen. Daarnaast is Frozen een Disney film, waardoor Olaf al snel als mascotte in Disneyland Parijs te bewonderen was. De kinderen in het park wilden graag met hun nieuwe schattige idool op de foto in het pretpark. Olaf is zonder enige twijfel de onbetwiste nummer 3.


Maar wat bekent een Mascotte nou eigenlijk?

In een eerder artikel vertelde ik je wat een mascotte precies is. De definitie van een mascotte is “een persoon, dier of object die geluk brengt voor een groep mensen met dezelfde interesses“. Zowel jong als oud vinden mascottes nog erg leuk, naast het entertainen van mensen kun je ook vaak met ze op de foto.


wat is een mascotte4 Angry birds – De angry birds kent iedereen wel, het spel hebben enorm veel mensen op hun telefoon staan. Ik ga nu niet dieper op het spel in, maar wel even op de film. Angry birds heeft namelijk zijn eigen film. Naast het succes van het spel, is ook de film een enorm succes gebleken. Bij diverse primieres waren meerdere Angry Birds Mascottes aanwezig. Dit viel erg in de smaak bij iedereen, want er werden veel foto’s gemaakt van en met de angry birds.

mascottes belangrijk5 Kung Fu Panda – De luie Kung Fu Panda die eigenlijk net iets te zwaar is om een Meester Kung Fu te zijn. Desondanks zijn de films Kung Fu Panda enorm leuk om te zien. Het feit dat het een panda is en iedereen graag met panda’s wilt knuffelen, maakt dat Kung Fu Panda een populaire mascotte is. In China is er bijvoorbeeld een Panda Park waar je Panda’s kunt voeren en knuffelen, wel tegen betaling natuurlijk. Daarom staat hij als nummer 5 genoteerd op de lijst.

Mis je een populaire mascotte op de lijst? Laat dit dan eventjes weten via een reactie op deze pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven