Mascotte van SC Heerenveen, HeeroHeero, de mascotte van sc Heerenveen, heeft veel vriendjes en vriendinnetjes. Deze vriendjes en vriendinnetjes zijn allemaal lid van de Junior Heroes club. De mascotte van sc Heerenveen vindt het erg leuk om alle leden van de Junior Heroes club te ontmoeten tijdens activiteiten en wedstrijden.

De Junior Heroes is in het leven geroepen voor de jongere fans. De fanclub is voor sc Heerenveen-fans tot en met 11 jaar. Heero is de mascotte van sc Heerenveen en de fanclub, Junior Heroes.

Heero is geboren in Heerenveen en heeft de Nederlandse nationaliteit. Zijn positie in het veld is duidelijk, de mascotte positie. Heero heeft de mascotte opleiding gevolgd, waardoor hij nu enorm goed kan dansen. Dit is namelijk één van de dingen die hij heeft geleerd op de mascotte opleiding.

Heero heeft geen favoriete speler, want alle spelers zijn favoriet bij hem. Zijn favoriete eten is boerenkool met worst. Hoewel hij andere dingen ook lekker vindt. De mascotte van sc Heerenveen kijkt graag naar Studio Sport elke zondag, want dan ziet hij zijn favoriete club spelen.

Een favoriete film heeft Heero niet echt, want hij kijkt bijna nooit naar een film. Maar al moet hij kiezen dan is het Happy Feet, want de pinguïns kunnen heel goed dansen en zingen. De DVD van de gewonnen bekerfinale tegen FC Twente krijg ik ook nooit genoeg van.

De hobby’s van de mascotte van sc Heerenveen

Heero speelt weinig spelletjes, want hij voetbalt liever in het echt. Al moet hij kiezen voor een spelletje dan is het Pro Soccer Evolution. De hobby’s van Heero zijn voetballen, dansen, springen, juichen en met zijn maatjes van de Junior Heroes spelen.

Het favoriete vakantieland van Heero is Nederland. Hij vindt het hier enorm fijn. De regen vindt hij niet erg, want dan kan hij goed slidings maken tijdens het voetballen.

1 gedachte over “Mascotte van SC Heerenveen, Heero”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven