Mascotte van Excelsiormascotte van excelsiorExcelsior heeft nog niet zolang een mascotte. Pas in het seizoen 2008-2009 heeft Excelsior een mascotte bij de club. De mascotte van Excelsior is voortgekomen uit de oprichting van de kidsclub “De Woudies”. De naam van de kidsclub slaat terug op de naam van het stadion “Woudestein”.

De mascotte is aanwezig bij elke thuiswedstrijd van het seizoen en zwaait naar alle aanwezige supporters. De naam van de mascotte van Excelsior is Woudje Stein. Ook hij is vernoemd naar het stadion “Woudestein”. Normaal gesproken is het onbekend wie in het mascotte pak zit van de voetbalclub. Alleen bij Excelsior was dit vroeger anders, want hiervan wisten wij toen wel wie de mascotte speelt. Namelijk de zoon van de verzorger Mario Meijer. Wie er nu in het mascotte pak zit bij Excelsior is onduidelijk.

De mascotte van Excelsior ontmoeten

Voor alle leden van de Kidsclub De Woudies (kinderen van 0 tot en met 12 jaar) is het mogelijk om met de mascotte het veld op te lopen tijdens thuiswedstrijden. Daarnaast organiseert de kidsclub regelmatig leuke activiteiten (kidspersconferenties, voetbalmiddagen en het Sinterklaasfeest).

Om lid te worden moet je €12,50 per seizoen betalen. Alleen dan maak je kans om met je favoriete spelers en mascotte Woutje Stein het veld op te lopen. Daarnaast ontvang je driemaal per jaar het Woudies Magazine. Wanneer je een nieuw lid bent krijg je een leuke welkomstcadeau en een ledenpas.

Het enige wat jij moet doen is het inschrijfformulier invullen van deze website. Vergeet je niet dat je inschrijving pas definitief is als je het bedrag van €12,50 hebt overgemaakt?

2 gedachten over “Mascotte van Excelsior”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven