Zijn mascotte pakken goedkoop of duur?Vaak krijg ik vragen als: Waarom zijn mascotte pakken zo duur? Zijn mascotte pakken goedkoop? Ik kan natuurlijk niet weten wat goedkoop of duur is voor jou. Ik heb een korte marktanalyse gemaakt en daaruit is naar voren gekomen dat de prijzen variëren tussen de €300 en €800.

Ik ga er vanuit dat je een mascotte pak wilt kopen.

Wanneer je een mascotte pak wilt huren dan variëren de prijzen tussen de €35 en €200. Het prijsverschil zit ‘m in alleen het pak huren of een pak huren met iemand erin. En niet te vergeten, hoe lang je het pak huurt.

Maar goed, even het huren van een mascotte pak terzijde.

Mascotte pakken goedkoop kopen, maar waar?

De mascotte pakken die ik heb gezien voor €300 spreken mij niet enorm aan. Vaak zijn dit pakken die eruit zien als een onesie. Deze zien er natuurlijk wel veel beter uit dan de €20 onesie’s van de Primark.

Al betaal je wat meer dan €300 heb je al snel een mascotte pak dat er beter uitziet. Dit zijn vaak de mascotte pakken die je verwacht. Mascottes die je ziet op evenementen en bij voetbalwedstrijden. Een zachtere uitstraling en er staat ook echt wat.

Persoonlijk vind ik dit behoorlijk prijzig allemaal, maar…

Mascotte pakken goedkoop!

Als je goed zoekt op het internet dan kun je mascotte pakken goedkoop vinden. Een aantal jaar geleden studeerde ik in China. Ik ben langs een aantal fabrieken gegaan, omdat ik wilde zien hoe het daar was. Ik ben onder andere een mascotte fabriek tegengekomen. Zij produceerden heel veel mascotte pakken en verkochten deze behoorlijk goedkoop. Althans, dat vond ik.

Je kunt zelf deze mascotte pakken goedkoop bestellen. De prijzen variëren tussen de €65 en €190. Het enige nadeel is dat de verzending 2 tot 4 weken in beslag neemt. Persoonlijk vind ik dit niet erg, want het bespaart mij al snel €300 per mascotte pak. Snel verdiend!

Let er wel goed op dat je de juiste maat besteld! Het retourneren neemt namelijk ook lang in beslag.

Mascotte pakken goedkoop? Ja! Indien je maar weet waar je moet bestellen. Op deze pagina deel ik een aantal mascotte pakken die je zelf kunt bestellen.

Heb je vragen of is je iets onduidelijk? Laat hieronder een reactie achter en ik beantwoord je vraag zo snel mogelijk. Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, volg ons op Twitter of like onze Facebook pagina.

2 gedachten over “Zijn mascotte pakken goedkoop of duur?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven