Mascotte van Heracles Almelomascotte heracles almeloDe mascotte van Heracles Almelo is Bultje en is aanwezig bij alle thuiswedstrijden van de voetbalclub. Hij vermaakt de kinderen vaak voor de wedstrijd en zorgt voor entertainment tijdens de wedstrijd. Bultje is een konijn met een Heracles Almelo shirt. Bultje woont in het vrijetijdspark Beerze Bulten.

In het verleden is het mascotte pak ook een keer gedragen door Q-Music DJ, Mattie Valk. Een enorme leuke ervaring volgens de Q-Music DJ die ook al eerder het pak van Zwolfje heeft gedragen, de mascotte van PEC Zwolle.

De mascotte van Heracles Almelo ontmoeten?

Net zoals bij bijna elke andere voetbalclub moet je ook bij Heracles Almelo lid zijn van kidsclub om Bultje te ontmoeten. Je kunt je gratis aanmelden bij de kidsclub en is voor kinderen tussen de 0 en 12 jaar. Tijdens het seizoen organiseert de voetbalclub veel activiteiten voor de kinderen. Zo kun je als lid bijvoorbeeld tijdens Sinterklaas je schoentje zetten en kun je deze later ophalen (als Sinterklaas is langs geweest). Samen met Bultje kun je dan kijken wat je hebt gekregen. Maar ook andere activiteiten zoals spelletjes -en vriendjesdag worden georganiseerd bij de club. Ook krijg je dan kans om spelers vragen te stellen over wat jij altijd al hebt willen weten van jouw favoriete speler.

 

 

2 gedachten over “Mascotte van Heracles Almelo”

 1. Priscilla jonker

  Hoi Joris,

  Verhuur jij het mascotte pak van bultje? Van Heracles? Er zit namelijk een heel verhaal achter waarom ik er alles voor zou doen om eenzaat uur dat pak te lenen.

  Groetjes Priscilla jonker

  1. Hoi Priscilla,

   Wij van hetmascottepak publiceren alleen informatie en zijn niet eigenaar of verhuurders van de eredivisie mascotte pakken. Misschien kun je Heracles een email sturen en wellicht kunnen zij jou verder helpen?

   Groeten Joris

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Scroll naar boven